Edelstenen en Mineralen

15 Edelstenen en Mineralen voor Dieren

Edelsteen therapie voor dieren is steeds populairder aan het worden binnen de spirituele community. Edelstenen kunnen bij vele problemen die een huisdier kan hebben helpen, waaronder angst, nervositeit en kanker. Dieren zijn veel gevoeliger voor edelstenen dan mensen. Hieronder staan 15 edelstenen en mineralen en hun werking voor dieren.

Lees meer »

12 edelstenen en mineralen voor spirituele groei en bewustzijn [ascentiekristallen]

Deze edelstenen, mineralen en kristallen stimuleren spirituele groei en bewustzijn. Ze worden ook wel ascentiekristallen genoemd omdat ze je helpen met opstijgen naar hogere sferen. Met ascentiekristallen worden edelstenen en mineralen met een hoge frequentie bedoeld. Spiritueel ontwaken gaat niet in een keer en als je net bezig bent met je spirituele journey kan je beter beginnen met basis edelstenen zoals rozenkwarts, amethist en malachiet. Deze blog is dan ook voornamelijk voor mensen die al wat verder in hun spirituele journey zijn. 

Lees meer »

Edelstenen en mineralen die niet in water kunnen

Edelstenen en mineralen moeten regelmatig gereinigd worden, een populaire reinigingsmethode is om de edelstenen onder stromend water te houden. Maar helaas kan niet elke edelsteen tegen water, sommige edelstenen en mineralen geven zelfs gifstoffen af onder water. Het is dus heel belangrijk om te weten welke edelstenen absoluut niet tegen water kunnen. Hier vindt je een lijst van edelstenen en mineralen die niet tegen water kunnen.

Lees meer »

Edelstenen combineren

Edelstenen en mineralen kunnen gecombineerd worden. Sommige edelstenen bezitten dezelfde eigenschappen, deze edelstenen kunnen elkaar versterken en kunnen dus goed samen gedragen worden. Lees hier alles over hoe je edelstenen het beste kan combineren. 

Lees meer »

Edelstenen reinigen, opladen en programmeren

Edelstenen en mineralen geven trillingen af op de drager en nemen trillingen van de drager over. Om ervoor te zorgen dat een edelsteen optimaal werkt moet de edelsteen regelmatig gereinigd, opgeladen en geprogrammeerd worden. Sommige edelsteen soorten moeten dagelijks gereinigd worden omdat ze je aura schoon houden zoals onze Zwarte Obsidiaan | Trommelsteen.

Lees meer »

Hoe edelstenen en mineralen werken

Alles bestaat uit energieën en vibraties, jij, ik, bomen, planten, dieren, Moeder Aarde, het Universum en zo dus ook edelstenen en mineralen. Dit is bewezen in een studie met kwantumfysica: Alles is energie - Kwantumfysica Vaak is energie en vibratie altijd in verandering, edelstenen daarentegen geven vaste vibratie´s af. Edelstenen en mineralen geven trillingen af op de drager en nemen trillingen van de drager over. Daarom is het ook zo belangrijk om je edelstenen te reinigen, opladen en programmeren, lees hier onze blog over de beste methodes om dit te doen: Edelstenen reinigen, opladen en programmeren. Dat wil zeggen, bijvoorbeeld, wanneer je last hebt van een gebroken hart heb je een edelsteen of mineraal nodig die trillingen afgeeft die daar op in werkt, zoals rhodonite of rozen kwarts. Je draagt de edelsteen dicht bij je, het liefst op je huid, aan een ketting door middel van een van onze edelsteen sieraden maar je kan ook een van onze trommelstenen in je broekzak dragen, op die manier kan de edelsteen zijn trillingen overdragen op de drager.

Lees meer »