Wetenschap

Wetenschappelijk bewijs en studies natuurgeneeskunde en fytotherapie

Wetenschappelijk bewijs voor natuurgeneeskunde en fytotherapie is schaars, maar dat betekent niet dat het er niet is. Er wordt veel meer moeite in onderzoek en studies naar farmaceutische medicijnen gestopt dan in natuurgeneeskunde. Als je duizenden jaren geleden aan iemand vroeg waarom ze kamille thee gebruikte om beter te kunnen slapen of ashwagandha om vruchtbaar te worden, zou het antwoord waarschijnlijk ´omdat het werkt´ geweest zijn. Voor in die tijd was dit een prima antwoord maar tegenwoordig hebben we veel meer achtergrondinformatie en wetenschappelijk bewijs nodig voordat we ergens in geloven. 

Lees meer »

Het wetenschappelijk bewijs voor de aura [het energieveld]

We hebben de gewoonte om alles wat we zien als materie te beschouwen. Maar toch bestaat ook die materie uit energietrillingen. De energie is niet altijd met het blote oog onmiddellijk zichtbaar, maar dat betekend niet dat ze er niet is. En dit geld ook voor het energieveld rondom de mens: de aura. Aura´s zijn niet onzichtbaar, alleen niet iedereen kan ze zien, sommige voelen aura´s, sommige zien ze in hun hoofd, andere zien ze visueel, maar de meeste in onze moderne maatschappij zien helemaal niks. Met training kan iedereen het energieveld leren waarnemen. 

Lees meer »

Hoe werken tachyonen en wat is Tachyon?

De werking van de door Advanced Tachyon Technologies getachyoniseerde producten is bewezen. Het bedrijf heeft in Santa Monica een uitgebreid test lab. En daarnaast heeft ATTI in Amerika een patent gekregen op de testmethode om de werking van de producten te bewijzen. Een patent krijgt een bedrijf niet zomaar.

Lees meer »

Alles is energie - Kwantumfysica

Meer dan 50 jaar geleden ontdekte de wetenschap van de kwantumfysica dat energie echt de basis van het leven is en dat niets vast is. Het is bewezen dat het atoom - een van de kleinste structuren in het heelal - voor 99,9% uit lege ruimte bestaat, wat de mogelijkheid vergroot dat de realiteit waarmee we omgaan in feite een universeel hologram of een computersimulatie van licht is. Bovendien, wat je ziet, aanraking en gevoel maken slechts 5% uit van de werkelijkheid. Je fysieke lichaam vertegenwoordigt slechts 5% van wie je bent, de andere 95% omvat vibrerende energie. Die 95% bestaat uit gedachten, als dragers van frequenties, die gekoppeld zijn aan dit onzichtbare veld en bepalen wat de energie vormt. Je gedachten verschuiven letterlijk het universum deeltje voor deeltje om je fysieke leven te creëren. Dit is de metafysische basis van manifestatie.

Lees meer »